Tarieven

Paardencoaching

Individuele sessies

Eerste sessie: € 100
Wanneer je 1 individuele sessie boekt bepalen we samen waar je nu staat en waar je graag naartoe wilt. Het is een kennismaking met paardencoaching en met je eigen behoeften.

Vervolgtarief is afhankelijk van het traject.

Therapie met paarden kan vanuit een begeleidings-PGB worden betaald. Voor meer informatie over de verschillende indicaties kun je contact met mij opnemen. Ik help je graag met een indicatie-aanvraag.

Duosessies

Tijdens een duosessie gaan 2 personen samen aan het werk om de communicatie of balans te verbeteren en dichter naar elkaar toe te komen. Een duosessie wordt vaak gekozen door een vader of moeder met kind, of partners.

Eerste sessie: € 160
Tijdens een duosessie gaan we op zoek naar jullie gezamenlijke behoefte. Waar staan jullie nu en waar willen jullie graag naartoe?

Vervolgtarief is afhankelijk van het traject.

Team

Een paardencoachingssessie is ook een inspirerende manier om de samenwerking binnen een team te verbeteren en om kennis te maken met elkaars sterke kanten en valkuilen. Prijs is op aanvraag en alleen op basis van offerte.

knuffelen met pony Kimmy

Ruitercoaching

Individuele sessie

Coaching met instructie.

Les 45 minuten: € 40*
Les 60 minuten: € 45*

Deze prijs is exclusief reiskostenvergoeding (€ 0,25 per kilometer), indien ik op locatie moet komen. Wanneer er meerdere combinaties op locatie of op de route les nemen kunnen de reiskosten gedeeld worden.

Anders Leren Met Paarden

Eerste sessie: € 95*
Incl voorbespreking, voorbereiding, materiaal gebruik, sessie, afronding evt. oefenmateriaal voor thuis.
Vervolgtarief is afhankelijk van het traject.

Nieuwsgierig geworden?

Bel, app of mail voor meer informatie.

Locatie

Me-time Paardencoaching en begeleiding
Enkweg 60
7383 CX Voorst

Aangesloten bij: