Tarieven

Paardencoaching

Individuele sessies

1 sessie: € 100
Wanneer je 1 individuele sessie boekt bepalen we samen waar je nu staat en waar je graag naartoe wilt. Het is een kennismaking met paardencoaching en met je eigen behoeften.

3 sessies: € 285
Wanneer je 3 sessies boekt werken we samen naar jouw verandering toe. Je komt erachter waar je behoeften liggen en op welke manier je deze kunt vervullen. Er is mogelijkheid tot reflectie en je krijgt inzicht in jouw mogelijkheden en valkuilen.

Therapie met paarden kan vanuit een begeleidings-PGB worden betaald. Voor meer informatie over de verschillende indicaties kun je contact met mij opnemen. Ik help je graag met een indicatie-aanvraag.

Duosessies

Tijdens een duosessie gaan 2 personen samen aan het werk om de communicatie of balans te verbeteren en dichter naar elkaar toe te komen. Een duosessie wordt vaak gekozen door een vader of moeder met kind, of partners.

1 sessie: € 160
Tijdens een duosessie gaan we op zoek naar jullie gezamenlijke behoefte. Waar staan jullie nu en waar willen jullie graag naartoe?

3 sessies: € 470
In 3 duosessies werken jullie samen naar de verandering toe. Jullie leren waar groei en ontwikkeling mogelijk is en op welke manier jullie samen in de gewenste situatie kunnen komen.

Team

Een paardencoachingssessie is ook een inspirerende manier om de samenwerking binnen een team te verbeteren en om kennis te maken met elkaars sterke kanten en valkuilen. Prijs is op aanvraag en alleen op basis van offerte.

knuffelen met pony Kimmy

Ruitercoaching

Individuele sessie

1 les: € 40*
In 1 les, van 60 minuten, ga je als ruiter aan de hand, in vrijheid of op het paard aan het werk.

Deze prijs is exclusief reiskostenvergoeding (€ 0,22 per kilometer), indien ik op locatie moet komen. Wanneer er meerdere combinaties op locatie of op de route les nemen kunnen de reiskosten gedeeld worden.

Nieuwsgierig geworden?

Bel, app of mail voor meer informatie.

Locatie

Me-time Paardencoaching en begeleiding
Enkweg 60
7383 CX Voorst

Aangesloten bij: